НОВИНИ


След думи на премиера, започва бутилиране на морска вода Delicious sea water bb

26 43373 12.08.2020
След думи на премиера, започва бутилиране на морска вода Delicious sea water bb
Сега я газят, скоро ще я пият...

Новина от България зае челно място в световния информационния поток. Започнала е процедура за разрешително по Закона за водите за бутилиране на чиста морска вода от българското Черноморие. Ще бъде издадено и разрешение за ползване на Черно море като воден обект.


Компания от три букви (засега търговска и политическа тайна) ще притежава новият продукт, който ще бъде с най-високо качество. Източници, пожелали анонимност,довериха, че новата марка ще се казва „Delicious sea water bb“, а главният източник ще е морето на Слънчев бряг.

 

Самият премиер Бойко Борисов вчера заяви: „Идват хора от морето и казват: „толкова чисто море няма“. От горе до долу се пречиства с пречиствателни станции цялото море. Представяте ли си какво е било Черно море преди нас?

За представяне си го представяме: нито беше бетонирано цялото, нито мутрите го владееха. Но това е друга тема, а и мутрите вече са политици, управленци, бизнесмени и се възпаляват, че на протестите се скандира: „Мутри вън!“.



Но да се върнем на новата търговска ниша – чудесна вода за пиене от българското Черноморие! Като не идват туристи тук, ще им продаваме вода там! Това е новият девиз. Държавата щяла да помогне на частният производител с около 500 млн от държавната ББР по линия на програмата за подпомагане на бизнеса, пострадал от коронавируса. Затова премиерът няма да подаде оставка, защото новата идея обещава да превърне България в най-големия производител на вкусна и чиста вода направо от морето.

И още една тайна, до която се добрахме: „Delicious sea water bb“ става официална вода на ЕС и НАТО, на Кремъл и Белия дом като знак на благодарност за доверието, което  оказват ръководствата там на българския премиер в тези усилни, но плодотворни за него дни.


.
От тук вадят Kona Nigari

 

По качество морската ни минералка ще конкурира световно известната Kona Nigari, която се продава в малки бутилки от по 63 мл за цена от 36 щатски долара. Хавайските производители също ползват морска вода, но на дълбочина 278 метра. На вкус тя е много леко солена и доставя истинско удоволствие като я пие човек. Малък проблем е, че за да си утоли жаждата, потребителят трябва да изпие поне 10 бутилки, което прави 360 долара…



Нашата родна черноморска водица ще е в бутилки по половин литър и още не се знае колко точно ще струва. Зли езици говорят, че в цената трябва да се калкулират проценти за премиера, главния прокурор, Доган и Пеевски, но това е чисто и просто завист. Той премиерът вчера пак каза: Завиждат! Цената със сигурност няма да надвишава тази на Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani, 1250 мл от която струва 60 000 долара… Но тя се продава в бутилки от чисто злато и всякакви други изгъзици. Могат да си я позволят само хора с пълни чекмеджета и банкови сметки, тук такива не виждаме.

 

Вече има заявки от всички български курорти, хотели, ресторанти и кафенета за количества от новата чиста морска вода, което ще даде тласък на родния туризъм и икономика като цяло.

 

Това не е фалшива новина, както някои ще си помислят. Тя е част от решенията, с които Борисов обеща да успокои протестите. Да не би да се съмнявате, че премиерът лъже, като казва, че морето никога не е било толкова чисто? Или, че е невъзможно някое трибуквие да продава подобен продукт? Нали 10 години вече точно това става.

 

Фрог нюз


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама