НОВИНИ


Майките от ”Системата ни убива” готвят сигнал срещу полицейски шеф

8 5883 18.08.2020
Майките от ”Системата ни убива” готвят сигнал срещу полицейски шеф
Така беше блокиран микробуса на майките

Майките от ”Системата ни убива” пишат сигнал срещу полицейският началник Николай Николов, който на 1 август т. г. ръководи акцията по блокиране на микробуса им пред Софийския университет. Това става ясно от пост във Фейсбук. В него се казва:


"Нищо не е забравено и никой не е забравен.Особено ,когато се отнася за неправомерни действия и демонстрация на нагло самоуправство от страна на комисар Николай Николов към няколко мирно протестиращи жени.


Искрено се надяваме този човек да бъде отстранен и да няма достъп до правоохранителните органи ,тъй като с действията си в нощтта на 01.08.2020г. доказа своята неадекватност.


В същност,този човек не проведе акция просто срещу няколко майки на деца с уреждания.Проведе акция срещу жени с сериозни хронични и онкологични заболявания(нещо,с което ние никога не сме парадирали) .


Та,макар и с малко закъснение,подготвихме сигнала (тъй като нашите институции се активизират само от хартийки) и призоваваме всички свидетели на блокирането на микробуса на НГИ"Системата ни убива" на кръстовището при СУ"Св.Климент Охридски",да подпишат сигнала .Чакаме ви в лагера на майките на бул.Дондуков пред Министерски съвет!"


Нищо не е забравено и никой не е забравен.Особено ,когато се отнася за неправомерни действия и демонстрация на нагло ...

Публикувахте от Системата ни убива в Вторник, 18 август 2020 г.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама