НОВИНИ


Илиян Василев: ДЕЛТА ГАРД е новата СИК и ВИС. Петьо Еврото е новият Васил Илиев

12 30883 20.08.2020
Илиян Василев:  ДЕЛТА ГАРД е новата СИК и ВИС. Петьо Еврото е новият Васил Илиев

Много хора се опитаха да противопоставят едни разследващи журналисти на други, включително някой поемоционални журналисти - Бивол на АКФ, на Капитал, на Медиапул и т.н. Не стана.


Повечето разследвания само печелят че всички обединяват усилията си, защото в тази гиганска битка срещу коварен и превъзхождащ противник е ценен всеки "войник на правдата". Бивол вчера публикаваха снимка на главната героиня в заграбването Любена, преди днешния последен четвърти филм и стана като игра на един голям отбор срещу противника - не зная дали си давате сметка каква битка се води.

 

Разследва се прокуратурата и особено специализираната прокуратура и се разкрива, че тя вместо да брани обществото от престъпления, сама е Организирана Престъпна Група?!?! Още веднъж разбирате ли за какво иде реч - ВИС и СИК никъде не са си отивали, те са тук и сега само имената са други - ДЕЛТА ГАРД е новата СИК и ВИС. Петьо Еврото е новия Васил Илиев. Пашата, Каратиста, Боко Премиера, Маджо, Маргините, Вълка и т.н. не са анмационни герои, а действащи лица от настоящето.


По същият начин се опитват да противопоставят и различните групи в протестъското движение - триото, на Инициативата правосъдие за всеки, БОЕЦ, зелени, между ДБ, ММ, ИТН и прочие.
За това нямаме никакъв друг изход освен борбата до край - победата и тоталната смяна на властта.

 

Илиян Василев, Фейсбук


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама