НОВИНИ


Мартин Димитров: Чудомир да беше жив, щеше приказно да ви опише, хубостници нагли

21 7441 21.08.2020
Мартин Димитров: Чудомир да беше жив, щеше приказно да ви опише, хубостници нагли
Мартин Димитров

Объркана работа, приятели. Ама истински объркана работа. Ето, да вземем днес. Настана петък, па още сутринта на телевизионния фронт пуснаха г-н Николай Младенов, завърналият се омиротворител на Близкия Изток. Па, като почна г-н Младенов да каканиже едни топли думи за диалог, за гражданско общество, за рестарт и за ценностите на българина, един вид, за малко да му повярваме.


Защото, той г-н Младенов хубаво ги каканиже, той е интелигентен и не ги каканиже просто като някаква си там, от Кърджали мадам.

 

Та, изкаканиза си така, интелигентно опорките на Политическа Партия ГЕРБ г-н Николай Младенов, и сигурно някои българи са си казали: "Бреййййй, какъв интелигентен този Младенов, бях го забравил аз него колко е интелигентен. Той, къде беше преди това този Младенов, преди да омиротвори Близкия Изток - в БСП ли беше, в СДС ли беше, не мога да се сетя? Абе, интелигентен!".

 

И, сигурно някои свестни българи са се подвели от интервюто, или както е по-модерно да се казва, от "участието" на г-н Младенов по "Нова".

 

Обаче, приятели, животът е по-сложен. Петък, както и сутрин, петък има и следобед. Както и да го гледаме, петък си е цял един ден. И, както има участие по "Нова", така има и самоучастие по "Фейсбук", приятели.

 

А, сърце мутренско не може да трае цял петък. Сърце мутренско бие! И изби в поста на Илиан Тодоров, областен управител на Софийска област.

 

Зад гърба на една не-мутра като г-н Младенов не могат да се скрият всичките мутри, които са от властта и партийна фирма "ГЕРБ", приятели. Мутрата е на власт, мутрата иска изява! Даже и ОМИРОТОВОРИТЕЛЯТ НА БЛИЗКИЯ ИЗТОК НЕ МОЖЕ ВЪЗПРЕ ГЕРБАДЖИЙСКАТА МУТРА, МИЛИ ХОРА.

 

Докато г-н Младенов каканиже, че сме били гражданско общество, тоя околийския началник си ни вика "изроди".

 

Предполагам, че под "гражданско общество" тези си представят мутренски отряди.

А ние си представяме достойни граждани.

 

Турям ги тука и двамата хубовци - интелигентния Николай Младенов и истинския като чалга-песен Илиан Тодоров. Езито и турата на асфалтова корпорация "ГЕРБ".

 

P.S. Чудомир да беше жив, щеше приказно да ви опише, хубостници нагли.

 

Facebook, Мартин Димитров


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама