АКТУАЛНО


Нов скандален пост на Данаил Кирилов се разпространява във Фейсбук

29 15705 25.08.2020
Нов скандален пост на Данаил Кирилов се разпространява във Фейсбук

Нов скандален пост на правосъдният министър Данаил Кирилов се разпространява във Фейсбук. В него той нарича опонентите си „сган“. Кирилов отговаря на позиция на жена, която признава, че й е „жал за нас – тези, на които сте министър.


По този повод Мартин Димитров написа във Фейсбук: „Когато властта е недоволна от нацията си, тази власт трябва незабавно да си ходи.

 

Тези откровени жалкари не могат да проумеят, че хората имат пълното и абсолютно право да са недоволни от тях - тези нито са богове, нито пък са кой знае колко кадърни, а още по-малко са незаменими.

 

Нямам представа кой нормален министър си позволява да отговаря по този начин. Кой нормален министър по света се държи като Дани Кирилов, Деница Сачева, Красимир Каракачанов и Красен Кралев.

 

Така че, хайде всички - взимайте по една празна торбичка "Billa", прибирайте си вътре конституцията, сгънете си костюмчетата и тоалетчетата, и кой откъде е.

Толкова пък за нищо да не ставате, не е реално”.

Припомняме ви, че във връзка с друго писание на Кирилов, премиерът Бойко Борисов публично му забрани да пише в социалните мрежи.  


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама