НОВИНИ


Протест пред испанското посолство иска разследване на ”БарселонаГейт”

7 5500 26.08.2020
Протест пред испанското посолство иска разследване на ”БарселонаГейт”
къщата в Барселона

Пореден протест пред чуждестранно посолство у нас ще се проведе в днешния 49-ти ден от началото на антиправителствените демонстрации в страната. Граждани ще застанат под прозорците на испанското посолство, като действията им са породени от новото парченце от пъзела ”Къщата в Барселона”.


Демонстрацията е с начален час 17.00 ч. и е под надслов "Къщата в Барселона – корупция в най-чистия й вид – искаме разследване и действия!". Тя е организирана от движение "Заедно".

 

ФрогНюз припомня, че днес журналиста от "Биволъ" Атанас Чобанов разпространи информация, че спряганата за любовница на премиера Бойко Борисов манекенка Борислава Йовчева вече е госпожа. Брюнетката се е омъжила неотдавна без много шум за хотелиера Йордан Христов.

 

Името на Йовчева изплува в началото на тази година, когато стана ясно, че властите в Барселона са започнали разследване за пране на пари, в което се замесва и премиерът Борисов. Управляващите обаче упорито мълчат по темата.

 

По информация н Чобанов няколко дни преди публикацията в испанското издание "El Periodico" Йовчева и сключила брак с Йордан Христов – индустриалец и хотелиер, приближен с Иван Саздов и в миналото партньор по тенис на Бойко Борисов, и бизнес партньор на сикаджията Илиян Пенев – Мацола.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама