НОВИНИ


Крум Зарков: Г-н Кирилов е жертва на това, че роболепно изпълняваше това, което му се спускаше

17 5804 27.08.2020
Крум Зарков: Г-н Кирилов е жертва на това, че роболепно изпълняваше това, което му се спускаше
Крум Зарков

Не зная дали това може да се нарече Конституция и дали някой може да каже, че е автор на един объркан миш-маш текст. Това каза по БТВ депутатът от БСП Крум Зарков.


Оставката е знак за провал на цялото правителство. Г-н Кирилов е жертва на това, че роболепно изпълняваше това, което му се спускаше. С него три години споря всеки ден. Ефектът на оставката ще е същият като предишните. Какво ви говори това-за провал на управлението. Именно затова хората искат оставка на правителството.

 

Истината е, че който и да сложите за министър на правосъдието в това правителство, не виждам че ще се справи при такъв ВСС. Очевидно е, че Кирилов не си помага с публичните си изяви. Той трябваше да си тръгне още когато бе номиниран. Казахме, че това е провокация. Големият проблем е друг в така построено правителство с така построено мнозинство. Те не знаят накъде да отидат, а и да знаят, тях ги е страх.

Няма да легитимираме един опасен и вреден процес-заиграване с основния ни закон. Може да ни заведе на места, където никой не иска да отиде.  Няма различия в позицията в БСП по отношението на нашата Конституция.

 

Г-н Марешки да коментира БСП е толкова абсурдно колкото г-н Кирилов да пише българската конституция. Позицията на БСП не се изгражда през чужди посланици. Трябва да се въведе машинното гласуване, а правителството бяга от тази тема. МС през февруари взе решение, с което по тази тема натовари Томислав Дончев. ЦИК търси Дончев, но той не се отзовава. Нищо чудно да отстранят възможността хората да гласуват машинно.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама