НОВИНИ


Ген. Шивиков: На 2 септември трябва да отвоюваме свободата на България

19 7605 28.08.2020
Ген. Шивиков: На 2 септември трябва да отвоюваме свободата на България
Ген. Димитър Шивиков БГНЕС

Протестът ще продължи до момента на получаването на оставките. Да отвоюваме свободата на Отечеството и да изтръгнем страната от мафиотското управление, категоричен е ген. Димитър Шивиков.


Генералът, бивш командир на българския контингент в Афганистан, публикува видео обръщение, в което призова всички българи да отидат на протеста пред парламента на 2 септември от 8 часа.

 

Час по-късно започва първото заседание на Народното събрание след лятната ваканция и тогава се очаква ГЕРБ да депозира 120-те подписа, които са необходими за стартирането на процедура за промени в конституцията.

 

В триъгълника на властта същия ден се очаква голям национален протест под наслов „Велико народно въстание“, организиран от т. нар. Отровно трио – адв. Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян.

 

„Вече повече от 50 дни ние сме по площадите, за да търсим отговорност. За да поискаме ясно и категорично оставката на правителството на Бойко Борисов, на главния прокурор Иван Гешев и разпускането на Народното събрание“, заявява още във видеото генералът.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама