НОВИНИ


Ген. Валери Григоров пред Фрог: ММА-отломки и мутри се събират, за да предизвикат сбивания на утрешния протест

28 16543 01.09.2020
Ген. Валери Григоров пред Фрог: ММА-отломки и мутри се събират, за да предизвикат сбивания на утрешния протест
Ген. Валери Григоров

От наши различни източници научихме, че по указание на премиера Бойко Борисов за утрешния национален протест се събират мутри и ММА-отломки, за да предизвикат масови сбивания.


Това съобщи пред Фрог нюз ген. Валери Григоров от “Ние, гражданите” и участник в антиправителствените протести. Ето какво сподели той: 


От наши източници получихме тази информация още вчера. Днес тя ни бе потвърдена от други източници.  Това ще покаже бандитския  характер на управлението на българската държава и тяхната единствена цел - да запазят властта. Призовавам всички български граждани, които не могат да приемат окупирането на България от бандити, да излязат на протеста на 2 септември, с който да кажем “Не” на бандитското управление и  оставка на Бойко Борисов и Иван Гешев. 




Със сигурност ще информираме полицията за тази информация ,но не съм сигурен какво ще направят. Те са се дистанцирали от задачата по опазване на  обществения ред и сигурността на българското общество. Занимават се само с политика. Ако им бъде поставена задача от Делян Пеевски, вероятно ще са по-активни.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама