НОВИНИ


Призив: Купете играчка от атакувания от властта „Хиполенд“, занесете я на протеста довечера

12 6256 04.09.2020
Призив: Купете играчка от атакувания от властта „Хиполенд“, занесете я на протеста довечера

Купете играчка от атакувания от властта „Хиполенд“, занесете я на протеста довечера. Този призив беше отправен в социалните мрежи, след като стана ясно, че няколко държавни институции са започнали проверка на фирмата, защото служителите й са се включили в антиправителствените протести.


От „Отровното трио“ написаха: Взехме количка с играчки от Хиполенд в знак на солидарност! Довечера на  Нас не ни е страх! Ден 57 елате и вие с детски играчки, по възможност купени от Хиполенд, за да покажем заедно подкрепата си.

 

Тихомир Василев, един от протестиращите, също сподели:  Да посегнеш и на детска верига магазини "Хипо ленд" .... Безценно ! Браво Баце, браво Борисов, браво Каскет... ГоУеми сте!

 

След като бихте, обгазявахте, гаврихте и псувахте деца чрез вашите мутро-милиционери посегнахте и на детските магазини !

 

Позор , позор , позор... Цяла Европа и цял Свят ви разбра какви долни нищожества сте и как сте лъгали по Европата за ситуацията тук години наред.

 

ДИКТАТОР-МУТРА, ОЛИГАРСИ, КОИТО ВИ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ И КАСКЕТ, КОЙТО С МИЛИЦИНЕРИТЕ ДА РЕПРЕСИРА......

 

КОМУНИСТИТЕ, С КОИТО НИ ПЛАШИТЕ НАС И ЕВРОПА, ЧЕ ЩЕЛИ ДА ДОЙДАТ , ИЗГЛЕЖДАТ КАТО ЯСЛЕНА ГРУПА СРАВНЕНИЕ С ВАС МУТРИТЕ....

#Оставка #МутриВън #ЗатворЗаВас


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама