НОВИНИ


Граждански форум „Орлов мост“ стартират публични дебати пред парламента

6 5371 15.09.2020
Граждански форум „Орлов мост“ стартират публични дебати пред парламента

Граждански форум „Орлов мост“ стартират публични дебати пред парламента. Това става ясно от информация на гражданско сдружение БОЕЦ. Първата среща ще е в сряда от 17,30 часа. Ето и подробностите:


БОЕЦ, заедно с Граждански мегдан, Орлово гнездо, Обществен контрол, Зелен Младост и нашите приятели, с които сме заедно на блокадите и протестите срещу мафиотското правителство на Борисов, Пеевски и Гешев запазваме тази общност и енергия, която се роди на Орлов мост и продължаваме под формат Граждански форум „Орлов мост”! Събираме се в 17.30ч. пред БНБ, срещу новата сграда на Парламента и поставяме всеки ден нова тема за дебат – фиксираме проблемите и представяме решения! Искаме оставките на наглите, знаем какви са проблемите и знаем как да ги решим, това е посланието. И сме готови да го направим.


Първата тема, с която започваме гражданският дебат в сряда е „Що е то правова държава?” Лектори в началото ще бъдат доц. Атанас Славов – университетски преподавател и адвокат Камен Добрев от БОЕЦ. След тяхното експертно представяне на темата минаваме в режим на граждански дебат и разговор – конкретни идеи и решения.


В четвъртък темата е „Що е то разделение на властите?”. От понеделник, следващата седмица продължаваме всеки ден с нова тема. Успоредно с Форума ще продължим и с акциите, блокадите и протестите до оставките на Борисов, Гешев, Цацаров и Кошлуков!
Граждански форум „Орлов мост” – място за свободни граждани и свободно слово!


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама