НОВИНИ


Отровното трио отново пита защо Гешев живее в резиденция Бояна /видео/

17 7434 20.09.2020
Отровното трио отново пита защо Гешев живее в резиденция Бояна /видео/

Организаторите на антиправителствените протести, известни като Отровното трио, продължават да се интересуват защо главният прокурор Иван Гешев живее в резиденция Бояна.


"Заради оглушителното мълчание на Министерски съвет по въпроса защо Иван Гешев живее в резиденция Бояна (дом №5) и неговото изказване, че „от този храст няма да излезе заек“, решихме да покажем съдържанието на „храста“. Припомняме изявлението, че Гешев живее в държавен имот по препоръка на всички български служби", написаха от триото във Фейсбук и публикуваха снимки от мястото.


Те оправиха 10 въпрос по случая, в които се съдържат твърдения, че в Дом №5 са монтирали италианска спалня, телевизори в почти всички стаи, инсталирали са финтес зала и билярдна маса


"През миналата година, когато беше номиниран за поста главен прокурор, Гешев обяви следното: "Разполагам с жилище, което е ипотекирано в квартал "Волуяк". "Жена ми разполага с таван до Софийски централен затвор, а не в квартал "Изгрев" или "Изток". Нямам асансьор, който да ми стига до хола" (тогава той визираше скандала "Апартаментгейт"). В декларацията му подадена пред КПКОНПИ тази година, той не декларира никаква недвижима собственост, нито автомобили. Само ипотечен кредит на стойност 63 000 евро", припомня Отровното трио.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама