НОВИНИ


Всеки стар член да води по един нов, заръча Станишев

33 5000 20.02.2010
Всеки стар член да води по един нов, заръча Станишев
Сергей Станишев

Станишев обяви старт на БСП-кампанията още от утре.



Кампанията на БСП започва от утре, обяви лидерът на столетницата Сергей Станишев. Единственият ляв проект в България бил БСП; друга заявка нямало да успее, напомни Станишев.

Основната цел на кампанията на БСП е спечелване на местните избори през 2011 година. Това можело да стане чрез изключително активна кампания, в която не трябвало да има деление на наши и ваши. Тепърва всяко едно партийно ръководство трябва да изготви анализ на основните обществени проблеми, на икономическите субекти и на личностите, формиращи общественото мнение.

От утре всеки един стар член на партията ще трябва да води със себе си по един нов член, заръча С. Станишев и акцентира върху факта, че кампанията ще има за цел да обхване всички слоеве: от училищата до най-високите нива в обществото.

В Пловдив се провежда Национално съвещание на БСП съвместно с председателите на областните и общинските съвети на партията. Присъстват и членове на Изпълнителното бюро на Националния съвет на партията и народни представители от Коалиция за България.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама