НОВИНИ


Миролюба Бенатова за коронавируса: Каквото ще има да става, ще е през ноември

11 7363 07.10.2020
Миролюба Бенатова за коронавируса: Каквото ще има да става, ще е през ноември
Миролюба Бенатова

Каквото има да става, ще е през ноември, това коментира журналистът Миролюба Бенатова след интервю с математика проф. Николай Витанов по темата за разпространението на коронавируса.


Вижте какво написа Бенатова във Фейсбук:


"Очаква се 120 души да бъдат в интензивните отделения през ноември. На това здравната система ще издържи....В момента базовото рапродуктивно число е 1.24.... Хората, които са се срещали с вируса са около 3%, което е малко.... Смъртността у нас е под средното световно ниво. Първият срок в училище ще е присъствен, но за втория - ще видим."
Проф. Николай Витанов, математик, НОВА ТВ

 

Оставям това тук като предупреждение, че каквото има да става, ще е през ноември. А сега ни подгряват за следващи мерки."

 


Miroluba Benatova преди около час НОЕМВРИ "Очаква се 120 души да бъдат в интензивните отделения през ноември. На това здравната система ще издържи....В момента базовото рапродуктивно число е 1.24.... Хората, които са се срещали с вируса са около 3%, което е малко.... Смъртността у нас е под средното световно ниво. Първият срок в училище ще е присъствен, но за втория - ще видим." Проф. Николай Витанов, математик, НОВА ТВ #### Оставям това тук като предупреждение, че каквото има да става, ще е през ноември. А сега ни подгряват за следващи мерки.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама