НОВИНИ


Фейсбук „завря“ от възмущение заради насилието на ГДБОП над младо семейство

31 11343 13.10.2020
Фейсбук „завря“ от възмущение заради насилието на ГДБОП над младо семейство

Социалните мрежи буквално „завряха“ от възмущение, след като стана ясно как ГДБОП са нахлули по погрешка в дома на младо семейство с бебе и са ги изтезавали.


Ето част от коментарите на политици и общественици за случая:  

 

Ивайло Мирчев:

ГДБОП влизат с взлом в апартамент с младо семейство и деца. Слагат им белезници, пускат електрошок на бащата, докато междувременно ги наричат "БОКЛУЦИ". След като осъзнават, че са направили грешка дори не се извиняват, а обясняват, че "мапса ги е довел тука".
Преди 15 месеца бившият вече шеф на ГДБОП заяви смело, че зад хакерската атака в НАП стои човек от Да, България. Все още чакаме "разкрития" по темата, но такива липсват, а думите му, изречени без каквито и да са доказателства остават да висят във въздуха и дават плод единствено за спекулации.
ГДБОП отдавна се използва за разправа с икономически и политически опоненти. Началниците ѝ се назначават с одобрението на Пеевски/Петьо Еврото и обслужват интересите им, преминавайки на предварителен кастинг в "Осемте джуджета". Вместо да служи за борба с организираната престъпност, тази дирекция е инструмент на тандема Борисов - Пеевски за контрол, сплашване на всеки, който реши да не се подчини.
Това трябва да се промени в 3 бързи стъпки:
1. Оставка на правителството.
2. Избори
3. ГДБОП и МВР да се освободят от капана на политически и престъпни зависимости.

 

 

Илиян Василев:

Гледам историята на боклуците от ГДБОП, които разбиват, бият, арестуват - тези хора дават ли си сметка, че с подобно поведение те не само губят обществена подкрепа, но се превръщат във враг на хората.
Е, не са ли мутри на власт?!
Закрилят престъпниците, които имат чадър от прокуратурата.
Оставка и на директора на ГДБОП, и на главния секретар.
Оставка на цялото мутренско правителство.
Вътрешната проверка ще отнеме много време, докато мине общественото недоволство и след това ще намерят някой "клошар" за виновник.
Това което най-много ме възмущава е обръщението "боклуци" на ГДБОПаджиите към непознатите. Така ги тренират и обучават - че навън хората са "боклуци" !!? Омразата като политика и средство на държавата срещу гражданите.
Истинските "боклуци" са във властта. Там където "боклуците" от ГДБОП не смеят да пипнат.

 

Ген. Атанас Атанасов:

След безобразиeто на МВР в “ Левски-Г” - София чакаме оставки на високо. Но! Съобщените откъслечни факти за проведената “операция” говорят за брутално неспазване на основни правила при планиране и провеждане на действия засягащи човешки права!
Парламентарен контрол няма, опозицията си трае!
Наложителен е “основен ремонт” на системата за сигурност!

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама