НОВИНИ


Протестиращи ще блокират бул. ”Цариградско шосе” днес от 16 до 20 часа

23 5909 18.10.2020
Протестиращи ще блокират  бул. ”Цариградско шосе” днес от 16 до 20 часа
БГНЕС

На снощния протест организаторите предупредиха, че на 18 октомври - неделя, между 16 ч. и 20 ч., ще затворят бул. ”Цариградско шосе”.


Вчера от "Отровното трио" обявиха, че приключват с т.нар. "Велики народни въстания", но за сметка на това оттук нататък ще готвят изненади.

 

.

Днес е 102 ден на протестите в София с искания за оставките на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев.

 

Жителите на Горубляне също излизат днес на протест с искане за инфраструктурни промени. Началният час на протестната акция е 16:00 часа, а мястото - на кръстовището на бул. "Цариградско шосе" и ул. "Павел Красов".

 

Очаква се да блокират движението в района. Намеренията им са да спират преминаването на автомобили по "Цариградско шосе" всяка неделя, съобщи БНР.

 


.

Те искат изграждането на велоалея и тротоар по протежението на булевард "Самоковско шосе" до Южната дъга на Околовръстния път и изграждане на детска площадка, обясни един от организаторите на протеста Янита Тарабанова .


Булевард "Цариградско шосе" ще остане блокиран поне за час, добави тя.

 

Първите две седмици един час, ако продължават да не ни обръщат внимание, ще затваряме за по-дълго, докато не започне строителство, бе категорична Тарабанова.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама