НОВИНИ


Десислава Атанасова хвърли вината върху съда за липсата на върховенство на закона

20 5980 24.10.2020
Десислава Атанасова хвърли вината върху съда за липсата на върховенство на закона
Десислава Атанасова

Справедливостта е свързано не само със законодателството, но и с работата на самата съдебна система. Въпреки, че актовете на съда не се коментират, има съдебни актове, които будят възмущение. Това не е тема на законодателния процеси и изпълнителната власт. Така депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова отговори по БНТ на критиките от Европа за липса на върховенство на закона у нас.


Ту се впусна да атакува президента: „Всички правят паралел между поведението на Румен Радев и Бойко Борисов. Постъпва се като Борисов. Президентът е върховен главнокомандващ. Няма начин пи наличие на болен висш офицер, президентът да не знае“.  

 

По отношение на пандемията тя допълни: „Разпространението на епидемията в страната е различно. Тук, където има ръст, трябва да се вземат различни ограничителни мерки. Местната власт трябва да си влезе във функциите. И тази сутрин отделенията са претъпкани. Да си спомним колко дисциплинирани бяхме през първите дни. Не мога да разбера протест и горене на маски.  Това за мен е недопустимо.  Така се разпространява заразата-с липса на предпазни средства“.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама