НОВИНИ


Очаквам "Наглите" и в бизнеса с лекарства

3 5171 23.02.2010
Очаквам "Наглите" и в бизнеса с лекарства
Бойко Борисов

Не е изключено "Наглите" да се пренесат и във фирмите, които търгуват с лекарства. Това заяви пред журналисти в Пловдив министър-председателят Бойко Борисов.



Премиерът поясни, че е разпоредил среща днес на министрите на здравеопазването Божидар Нанев и на финансите Симеон Дянков, за да говорят по темата за лекарствата. По думите му, там също са се източвали пари. Операциите ще се провеждат и тези дни, уточни премиерът.

Босиров посочи, че всички операции на МВР, които в момента се провеждат, са добри, с нулева толерантност към престъпниците.

Що се отнася до мнението на лидера на БСП Сергей Станишев, че операциите на МВР целят отвличането на вниманието на обществото от проблемите, Борисов заяви, че е изненадан, че Станишев „има очи да каже подобно нещо, след като е оставил половин милиард пасив в бюджета и неразплатени плащания".

"Аз на негово място бих аплодирал действията на правителството без алтернатива", подчерта премиерът.

Относно повдигнатото обвинение към бившия социален министър Емилия Масларова, Борисов каза, че това си е работа на правосъдната система, нещата са видни и не пожела да се ангажира с коментар.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама