НОВИНИ


Петър Бояджиев: Нули, нули и пак нули, които умеят да ръкпляскат

11 6697 02.11.2020
Петър Бояджиев: Нули, нули и пак нули, които умеят да ръкпляскат
Петър Бояджиев

Oтново ще повторя, нещо което съм казвал вече, но може би на някои хора им се струва празни приказки. Борисов ще си отиде, това е повече от сигурно, но с национална криза. Криза здравословна, социална и икономическа. Всеки ден стоенето на това правителство тласка в тази посока страната. Това е толкова ясно, та едва ли има нужда от обяснения. 10 години отрицателна селекция в държавния и общински апарат.


Нули, нули и пак нули, които умеят да ръкпляскат много добре, но друго не умеят.

 

Вие не забелязвате ли, че читав човек, с автомат да го заплашват, не се хваща с тази банда. Не ви ли прави впечатление, че в България, а и извън нея, има вече много подготвени и можещи хора, само че те не желаят да ги управлява Борисов, Каракачанов, калинката Захариева и подобни, а кльоновете по границата вече ги няма и хората намират своята реализация. А и с възможноста за дистанционна работа има много хора, които са в България, но работят за чужбина и от там им идават и доходите и независимоста.

 

Днес чувам, не кой да е, а говорителката на бърза помощ, да признава, че за линейка често се чака по 6-7 часа и затова щяла да помага полицията и такситата.

 

Давате ли си сметка, че българи мрат като мухи, защото здравна система не съществува, а работещите там изнемогват и са на края на силите си.

 

За 10 години вместо да рзвива държавната машина Борисов я унищожи.

10 години България вместо да се движи напед, тя се движи точно в обратна посока. Сега идва времето, когато ще се берат горчивите плодове.

 

Петър Бояджиев, Facebook


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама