НОВИНИ


Контрапротестиращи освиркаха Мая Манолова. Скандираха ”Бойко!”

18 5207 09.11.2020
Контрапротестиращи освиркаха Мая Манолова. Скандираха ”Бойко!”
протест пред Министерския съвет БГНЕС

Напрежение пред Министерския съвет, след като контрапротестиращи се появиха под прозорците на властта и освиркаха Мая Манолова от “Изправи се.БГ”.


Според групата граждани бившият омбудсман и депутат няма право да протестира срещу хаоса в здравната система, защото е имала възможност да направи всичко необходимо за осигуряването на по-добро здравеопазване в България, но не го е сторила.

Появата на демонстрантите изненада както организаторите на акцията с импровизираната полева болница, така и служителите на реда в района, информират от Българското национално радио.

 

До сблъсъци не се стигна. Напрежението бе заради размяна на реплики.

 

От една страна гражданите, организирани от “Отровното трио” и формацията около Мая Манолова скандираха “Оставка” и “Затвор”. Контапротестиращите обаче скандираха името на премиера Борисов.

 

ФрогНюз припомня, че по-рано днес демонстранти разпънаха импровизирана полева болница под прозорците на властта, за да демонстрират хаоса в здравната ни система, задълбочил се покрай кризата с COVID-19. Акцията е под надслов "Леглата не лекуват сами".


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама