НОВИНИ


Онуй търчи по баирите да се хвали пред бутиковата аудитория вдън гори тилилейски

15 7081 29.11.2020
Онуй търчи по баирите да се хвали пред бутиковата аудитория вдън гори тилилейски

Не мога да разбера защо Онуй търчи по баирите да се хвали пред бутиковата аудитория на затънтени селца вдън гори тилилейски, където принципно хората не се интересуват особено от него, а не дойде на протестите да ни обясни колко е готин и как ни е спасил и просперираме. Обещавам много да му се зарадваме!


Вместо това на хорица, които гледат тютюн и работят на нивата, той обяснява, че "Стандарт енд Пуърс" /или каквато там джендърска агенция беше/ потвърдила кредитния рейтинг на България, тоест на Него. Видях им погледите. Аз също така гледам, когато някой се опитва да ми обясни диференциално уравнение или ядрената физика. Учтиво, но погледът е красноречив като Шекспир!


Потресено разбрах, че до Неговото управление децата учили в землянки, а сега в кризата единствено ние сме си повишили доходите! Ти да видиш! И естествено, веднага се нахвърли като селски бик в атака срещу Президента. Що така го критикувал, бюджетът бил бижу!


Все си мисля, че с Онуй живеем в паралелни реалности , където действителността е съвсем различна. В неговата Вселена Той е Спасителят на тулупите и безделниците, осигурява просперитет и аура за защита срещу ковида. В моята Вселена е един изтърван от здравните специалисти психопат на силни субстанции, необразован, неук и откровено прост и невъзпитан, който се държи като магаре в театър и е също толкова на мястото си.

 

Facebook, адв. Елена Гунчева


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама