НОВИНИ


Лекар: Ние сме на една война. Лечението срещу ковид е малко ефективно

12 3875 13.12.2020
Лекар: Ние сме на една война. Лечението срещу ковид е малко ефективно

Ние сме на една война. Всичко, което може да се използва ефикасно и безопасно, то трябва да се използва. Много е тежко, когато видиш един млад човек, който е бил здрав, а сега скенерът показва един изяден бял дроб, то знаеш, че трябва да направиш всичко, за да му помогнеш, но понякога нещата са необратими.


Това каза по НТВ кардиологът доц. Яна Симова от Българския кардиологичен съюз. Тя разказа, че е прекарала коронавирус и е взимала хидроксихлорохина. "В практиката ни се е доказала една схема: Един месец се пие, после един месец се почива - по първоначален план, после стеснихме паузата до 15 дни почивка. Аз така го приемах. Изкарах една асимптомна инфекция. Вече съм ваксинирана, имам антитела" каза специалистът.

 

Лечението срещу ковид е малко ефективно. Трябва да се предпазим преди да се стигне до навлизането в тежката фаза на заболяването. Тези методи са лесни - носенето на маски, физическата дистанция, хидроксихлорафинът и ваксините. Трябва да обединим физика, химия и биология, това би помогнало на много хора.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама