НОВИНИ


Калоян Методиев: Голяма част от хората крият за кого ще гласуват

12 3653 17.12.2020
Калоян Методиев: Голяма част от хората крият за кого ще гласуват
Калоян Методиев

Има огромен криптовот, голяма част от запитаните хора крият за кого ще гласуват. Има и страх по отношение на свободното изразяване на волята. Това каза Калоян Методиев по БНР.


Отчитаме високи нива на заявено желание за участие в изборите.  Което означава, че има разминаване и данните са изкривени в момента", коментира политологът, позовавайки се на проведено проучване на "Рего" за предстоящите избори.

 

Методиев беше категоричен, че БСП и президентът Румен Радев имат две отделни писти на правене на политика: "Разминаване има и по отношение на Covid кризата - БСП се впусна да помага в болниците, подкрепи мерките, а президентът остана встрани от този процес, подцени го и в крайна сметка се самоизолира в най-тежкия период за човечеството след края на Втората световна война". 

 

"Има такъв народ" на Слави Трифонов и "Да, България" ("Демократична България" - б.р.) политологът посочи като имащи потенциал да влязат в следващия парламент.

"Мая Манолова и Отровното трио нямат потенциал, там няма политика и няма стъпка напред. Взаимно ще си влияят както оловото влияе на един плувец", коментира Методиев.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама