ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Слави аут от шоуто, страда от бъбреци?

40 13462 05.03.2010
Слави аут от шоуто, страда от бъбреци?

Слави Трифонов вчера за четвърти пореден ден не води едноименното си шоу. Екипът на Дългия мълчи.



В понеделник вечер предаването беше водено от Борис Солтарийски и Нели Петкова, във вторник от Шишо Бакшишо, в сряда пуснаха запис от тазгодишното турне "No Mercy". Вчера в стола на Трифонов седна Красимир Радков в образа на Гацо Бацов. От шоуто обаче отказват да дадат информация каква точно е причината за отсъствието на Слави от екрана.

Слуховете водят към Пловдив, където Слави Трифонов се намирал в тамошна клиника, повален от бъбречна криза. През уикенда бил на гости на добрата си дружка – олигарха Георги Гергов и там се свил от страшни болки.

Неотдавна сайтът „Разкрития” съобщи, че Слави ходи на процедури в инфекциозното отделение на Военна болница, където се подлага на сеанси в специални барокамери, защото бил в напреднал стадий на множествена склероза. Според същия сайт изчезването му от екран сега се дължи на нов пристъп на болестта.
Т.нар. MS преминава на пристъпи, в които болният губи контрол върху крайниците, ослепява, не може да контролира емоциите си. След като пристъпът се овладее, пациентът може дълго да има нормално поведение.

През април 2007-а Слави слезе от екран и бе на крачка от пълно ослепяване. Тогава самият той съобщи, че страда от ретробуларен неврит на лявото око, който може да се възпали и от най-малкия страничен проблем. 2010г. не започва никак добре за шоумена. Първо, стана ясно, че БТВ е продадена и мястото му там може да изстине. Дългия се надява да преподпише за още 2-3 години договора си с медията, който изтича след няколко месеца. Трифонов влезе в остър конфликт с Бойко Борисов през януари, което отврати още повече публиката. Сега проблемите със здравословното му състояние са поредният удар.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама