НОВИНИ


Борисов: Президентът Радев сега се чуди как да отмени изборите

40 4085 05.01.2021
Борисов: Президентът Радев сега се чуди как да отмени изборите
Бойко Борисов

Президентът сега се чуди как на база на медицински специалисти да отмени изборите, но да се опира на това, че никой не може да му даде прогноза е грозно. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на посещение в СУ „Емилиян Станев“ във Велико Търново. С него са министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, министърът на финансите Кирил Ананиев и кметът на Велико Търново Даниел Панов.


„28 март са изборите, няма защо да се търсят оправдания. Ако някой на президента му е казал 28 март, той го е изговорил и сега се чуди как на база на медицински специалисти да отмени изборите. Ако е искал да ги отменя, това е в неговите правомощия, но да се опира на това, че никой не може да му даде прогноза е грозно, защото такъв човек в света няма. Икономическата прогноза е октомври месец светът да започне да се възстановява“, допълни премиерът.

 

„Учудвам се, че днес президентът е говорил на тази тема. На 28 март имаме обявена дата за избори. За тази дата се готвим и подготвяме медицинският протокол навсякъде. Ако можеше някой да даде прогноза какво ще се случи до 28 март, той щеше да е шеф на СЗО, макар че и те не знаят. Виждаме, че съседите и в Европа са в пълен локдаун", посочи Борисов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама