НОВИНИ


Радостин Пулев, обвинен в изнасилването на 2 момичета, ще се предаде

8 6029 12.01.2021
Радостин Пулев, обвинен в изнасилването на 2 момичета, ще се предаде
Радостин Пулев

Радостин Пулев, обвинен в две изнасилвания и побой, се очаква да се предаде в полицията, разкри пред медиите неговият адвокат Станимир Ченалов, който в момента пътувал към Казанлък.


Издирвания от органите на реда Радостин Пулев от казанлъшкото село Енина ще се предаде сам. Срещу 35-годишния Пулев била подадена жалба от 17-годишно момиче, според която в събота мъжът изнасилил нея и пълнолетната й приятелка, след като ги упоил. Двете били на рожден ден в село Енина, но Радостин, който също бил след гостите, успял да ги упои и отведе в друга къща, където се гаврил сексуално с тях. Освен това ги пребил, рязал им косите и ги принуждавал да правят женска любов помежду си. След това ги изгонил от къщата, като ги заплашил с нож, че ще бъдат убити, ако проговорят за стореното.


Въпреки униженията, по-малката се престрашила и в понеделник подала жалба в полицията. От тогава мъжът е в неизвестност и се издирва. Той не е осъждан, но бил регистриран като притежател на дрога. Работел като частен охранител.

 

В същото време адвокат Ченалов потвърди, че срещу клиента му има друго дело - за блудство с непълнолетно момиче пак в Енина, което трябвало да започне на 26 януари в Районния съд на Казанлък. Според обвинителния акт, престъплението е извършено в периода между 10 и 15 юни миналата година. Защитникът обаче подал молба за отлагане на насроченото разпоредително заседание по делото, тъй като на датата 26 януари имал други служебни ангажименти.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама