НОВИНИ


Зеленогорски: И през 2001 г. твърдяха, че СДС отново ще спечели изборите, но не стана така

3 4907 03.03.2021
Зеленогорски: И през 2001 г. твърдяха, че СДС отново ще спечели изборите, но не стана така
Найден Зеленогорски

Започна една мантра за предопределеност на изборите, това ми напомня годините когато бях кмет на Плевен и всички социолози твърдяха, че СДС ще спечели повторно изборите през 2001г., но не стана така. По този смисъл като се има предвид пандемията, както и променящата се ситуация ден след ден, след тези протести. 70% от хората подкрепяха протестите и искаха променя, а сега се твърди, че отново същите ще спечелят. Това коментира лидерът на ДЕН Найден Зеленогорски пред Евроком.


Лидерът на гражданско сдружение „Достойнството на един народ“ /ДЕН/ Найден Зеленогорски, който е водач на листата на „Демократична България“ за 15 МИР – Плевен.

 

"Демократична България" и ние ДЕН, като кандидати от ДБ, имаме много ясна визия за управлението на държавата и много от нашите виждания се споделят от българското общество. Искаме съдебна система, която да функционира ефективно. Искаме промени в Закона за съдебната власт, искаме обществото да почувства, че има справедливост", коментира той.

 

По думите му "Демократична България" ще има много по-висок резултат от този, който се показва в социологическите проучвания. "Най-важно е да си запазим резултата, да бъде обективен и да не бъде откраднат. Аз съм един от хората, които са били злощастни участници в изборите, на които им е открадван резултата".

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама