НОВИНИ


”Цунамито” Т. Дончева обърка приказките на ”тежката артилерия” Деси Атанасова

27 15203 04.03.2021
”Цунамито” Т. Дончева обърка приказките на ”тежката артилерия” Деси Атанасова
десислава Атанасова

Разплитането няма да стане от някаква госпожа, в някакво студио. Трябва да има рестарт на процедурата за избор на прокурори в Европрокуратура. Ние дадохме възможност да се самономинират, но трябва да има разделение на властите. За ГЕРБ властта не е самоцел. Който не работи, той не греши. Някои от министрите ни не се справяха, имаме програма и сме доказали, че можем. Това заяви обърканата Десислава Атанасова, визирайки и изказването преди нея на Татяна Дончева.


Традиционно институцията ‚Народно събрание“ не се радва на доверие. Затова всички носим вина. В последните 4 години опозицията не присъстваше при сериозни проблеми като коронавируса. Ние не сме имали проблем с кворума сутрин, защото има достатъчно отговорни колеги. Всеки от нас обаче, който е положил клетва, е обещал на българския народ да работи, опита се да обясни тя ниския рейтинг на парламента при ГЕРБ.

 

Конституцията не можеше да се промени в рамките на този обществен договор. Затова предложихме свикване на Велико народно събрание. Ние предложихме подобни избори миналата година. Темата за 121 народни представители не е нова. Тя обаче трябва да се сложи на масата и да се дебатира. Това пък обясни Атанасова пред bTV за провала на герберския проект за нова конституция..

 

А водещата дори не посмя да попита "тежката артилерия" как от юрисконсултка в русенската психиатрия е станала здравна министърка, както и подсказа Татяна Дончева.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама