НОВИНИ


Кралски глезльовци говорят за расизъм, а шокирани ли са от избиването на милиони жени и деца в Йемен, пита анализатор

9 4504 09.03.2021
Кралски глезльовци говорят за расизъм, а шокирани ли са от избиването на милиони жени и деца в Йемен, пита анализатор

Принц Хари говори за расизъм? Интересно ми е дали когато се хвалеше как е убивал кафяви хора в мисии в Афганистан, като е натискал спусъка скрит във вертолет и се е забавлявал като на видеоигра (понеже е харесвал видеоигри), дали това не е расизъм (а и може би е проява на психически отклонения)?, пита във Фейсбук анализаторът Дахер Ламот.


„Също така е доста забавно как милиардери като Опра и кралски глезльовци, седнали в луксозно имение, говорят за опресия и расизъм, и как медии като Гардиън са "шокирани". А дали не са шокирани от участието на Великобритания в избиването и геноцида на милиони кафяви жени и деца в Йемен? Това не е расизъм. Расизъм е, когато има междукралски сръдни и скубене на коси между снахи, и едната е леко по-тъмна и се оплаче, използвайки модните либерални прийоми.

Също да отбележа, че помня кадри от сватбите на Хари и Уилям, и как хиляди британци тогава се разплакаха от "щастие" по улиците, а после британската преса се подиграваше на сълзите на севернокорейците при културните прояви на Ким Чен Ун, и да си призная ми стана малко смешно.

Какви хора дърпат конците, а?“, пише още той.

 

Facebook, Дахер Ламот


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама