НОВИНИ


В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Нюансите на американската дипломация

5 3889 10.03.2021
В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Нюансите на американската дипломация

Патриотарски настроения във властта и настъпаната външнополитическа мотика. Какво може да спаси авторитета на България, след гафовете с проевропейската спирачка на Северна Македония? Примери за обилната липса на прагматизъм дава Бойко Ноев, бивш министър на отбраната и бивш посланик на България в НАТО. И още - нюансите на американската дипломация, които българските власти не успяха или не посмяха да разчетат…


На предизборния “Кръстопът” - гостува лидерът на Българската демократична общност Господин Тонев с план за духовно и политическо обновление на държавата. Могат ли усилията на Прехода в България да родят общество с отворен политичечски хоризонт и да формират десница, за която личността е най-висока ценност? 


Хватката на администратора по време на пандемия - Столичната община в безцеремонна разпра с известния балет “DIVA” за закъснели наеми. Какви интереси стоят зад изгонването на артистите от културен дом “Красно село”? Гостуват Зорница Петрова, основател и артистичен директор  на DIVA ZONE и DIVA BALLET и управителят Владимир Стоянов. 


Астрология за политическа (зло)употреба. Кога най-сетне ще приключи порочната симбиоза между астрологията и възнаграденото политиканстване? Предсказание прави режисьорът Стилиян Иванов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама