НОВИНИ


Граждани отново застават под прозорците на БНТ

6 5354 12.03.2021
Граждани отново застават под прозорците на БНТ

Пореден протест пред сградата на Българската национална телевизия ще се проведе паралелно с предаването ”Панорама” в ефира на обществената медия. Към 20.30 ч. пред БНТ са десетки граждани. Обстановката към този час е спокойна. Както обикновено, пред медията има и полиция.


Подобни демонстрации станаха традиция още през лятото, когато телевизията попадна в полезрението на антиправителствените демонстранти. Основната причина за недоволството е липсата според гражданите на плурализъм на гледните точки и погазване на основните журналистически принципи. Една от исканите оставки бе тази на генералния директор на медията Емил Кошлуков, обвинен в политически пристрастия.

 

Според съобщението на майките от "Системата ни убива" протестът пред сградата на обществената медия ще започне в 20 ч. Началото на предаването "Панорама" с Бойко Василев е 21 ч.

 

Гости тази вечер ще са представители на парламентарно представените политически формации. Миналата седмица там бяха членовете на опозиционните политически формации извън Народното събрание.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама