ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Сашка Васева имала мераци да е новинарка

4 6801 18.03.2010
Сашка Васева имала мераци да е новинарка
Дупнишката фурия Сашка Васева

Дупнишката Мадона получила предложение от нацианална телевизия за собствена рубрика в сутрешен блок на медията. Своя отказ Сашка Васева мотивирала с това, че не си пада по ранното ставане. Мадоната с деколте обаче смята, че ще стои добре на екран до Юксел Кадриев.



"Отдавна искам да имам своя рубрика или предаване по телевизията. Мисля, че ще се справя по-добре от Азис като водеща, най-малко защото съм по-интелигентна от него", казва пред Bnews скандалната фолк фурия.

„Участията ми са само вечер и не мога да си предсатвя да стана сутрин рано. Забравила съм как изглежда изгрева, освен ако не си лягам по това време. Биологичният ми часовник е програмиран да живея само нощем”, разказа още Сашка.

Тя е готова да приеме предизвикателството да чете дори новините в някоя от централните емисии на голяма телевизия, стига да има кой да и предложи. „Колкото и нескромно да звучи, аз съм красива, умна и интелигентна, така че очаквам оферти. Смятам, че ще изглеждам добре до Юксел Кадриев, не мислиш ли?”, смее се Сашка.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама