НОВИНИ


Бимбалов: Другите партии представят програми. ГЕРБ днес представиха кардиограма

7 5118 16.03.2021
Бимбалов: Другите партии представят програми. ГЕРБ днес представиха кардиограма
Радослав Бимбалов

„Другите партии представят програми. ГЕРБ днес представиха кардиограма. Имам предвид, че слушах само две минути, но ми се разтуптя сърцето. Танцуващият с еврофондове Томислав Дончев обеща, че ще се погрижи и за дигитализацията на частния сектор!“, пише във Фейсбук Радослав Бимбалов.


„Като представител на бизнеса се развълнувах силно, понеже знам как Дончев не пожали милиарди, за да дигитализира държавата!

Да, резултатът е видим – днес най-накрая получихме очакваното писмо, с което изритаха и втората ни фирма от онази прословута оперативна програма за подкрепа на бизнеса. Писмото е пропътувало нелек, но много дигитален път! Тръгнало е от компютъра на министерски чиновник А до принтера на министерски чиновник Б, през скенера на министерски чиновник В до бюрото на министерски чиновник Г, за да стигне до плика на министерски чиновник Д, който да го даде на министерски чиновник Е, за да го занесе в пощенски клон Ж, от който пощенски служител З да го прати на пощенски клон И, от който пощенски служител К да изпрати до нашия адрес уведомление, че имаме писмо, което Е БИЛО СЪЗДАДЕНО по дигитален път. Тоест на компютър“, разказва той.

 

„Гордея се, че съм част от тази модерна България. Между другото, имам разряд по машинопис, така че се вписвам в дигитализацията, която гарантира г-н Дончев.

Освен това вече почвам да разбирам смисъла на бойковото послание „Работа, работа, работа.“ Един компютър и десетина човека ще правят това, което може да прави един компютър. Така че никой да не остане гладен.

 

Благодаря, ГЕРБ“, завършва иронично Бимбалов.

 

Facebook, Радослав Бимбалов


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама