НОВИНИ


Илия Златанов: Гавази на Гешев са били 4 седмици в ареста в Дубай

10 9186 17.03.2021
Илия Златанов: Гавази на Гешев са били 4 седмици в ареста в Дубай
Илия Златанов

Знаете на 3-ти и 4-ти април м. г. отлетяха два самолета. Първият самолет – на 3-ти април е бил с 30 тона пилите. С тях е трябвало да се подкупи шейха, за да им предаде Васил Божков. В самолета са били гавазите на Гешев от Бюрото за защита на свидетелите.


Това каза в „Честно казано“ по Евроком бизнесменът Илия Златанов, станал известен с разследването „Осемте джуджета“. Той продължи: „Българският консул ги вкарва по дипломатически канал. Служителите на службите там не спят. Те са прекарали 4 седмици в ареста в Дубай. Имам офис в Дубай със съдружник - високопоставена особа. Тази информация  я има всяка арабска страна и всички посолства тук го знаят. Другият самолет е на министър Караниколов. Той е от квотата на Волен Сидеров. Пеевски го назначи. Фурмите са знак на унижение за даден човек, изпаднал в нищета. Това беше унижение за зялата ни държава.

 

Аз все още се опасявам за живота си. Върнах се ,защото исках да помогна да разчистим кочината си. Г-н Валери Григоров ме намери и ми предложи да бъда кандидат за народен представител. Мисля, че тези, които са натрупали трудов стаж в политиката и са доказали своята недостатъчност, трябва да си ходят. Призовавам всички кандидати от моя регион да си направят публичен тест за дрога. Защо на моята внучка гавазите на Гешев откраднаха бижутата?“.  


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама