НОВИНИ


От мерките на Дянков възкръсна секирата на БСП

30 4681 18.03.2010
От мерките на Дянков възкръсна секирата на БСП

Социалистите пускат в ефир предизборния си клип, в който предупреждават "Гласуваш за Бойко - Печелиш Костов. Ако те спечелят, България губи".



Видеото ще бъде върнато на телевизионния екран, след като бяха публикувани кошмарните антикризисни мерки на правителството, от които по-късно то се отрече. Близки до БСП обаче признаха, че идеята вляво е дошла още след пресконференцията на президента Георги Първанов, който изрази своите опасения от костовизация на България. Тогава за пръв път пред Frognews.bg лидерът на ДСБ-София ген. Атанас Атанасов беше категоричен, че вече е станало ясно кой е сценаристът на предизборния клип. Въпреки, че за черния пиар тогава пряко беше обвинен бившия шеф на "Информационни технологии", Атанасов беше категоричен, че идеята изцяло е дошла от "Дондуков" 2. 

От БСП пък контрираха, че с предизборното видео всъщност са прогнозирали още преди година какво ще се случи в страната, ако за премиер бъде избран Бойко Борисов. В "Позитано" 20 обмислят да завъртят клипа по националните телевизии няколко пъти, тъй като нямали достатъчно средства за повече рекламно време. По тази причина социалистите не са направили ново видео, а ще разчитат на стария филм с брадвата.

Текстът в клипа на БСП гласеше “Костов го направи с “Балкан”, ще го направи и с пенсиите. Костов го направи с “Балкан”, ще го направи и с АЕЦ “Козлодуй”. Костов го направи с “Балкан”, ще го направи и с болниците. Борисов е неговият път обратно към властта”. От ГЕРБ изразиха съжаление за идеята на БСП да покаже отново този клип. В ДСБ смятат, че това е продължаване на кампанията, която започна президентът за разрушаване на имиджа на правителството. Пиари пък коментираха, че изваждането отново на клипа със секирата е нелепо. На свой ред социалистите категорично отхвърлят тълкуванията, че това е черен пиар и са убедени, че обективно показват чистата истина.

Скандалните предизборни клипове на БСП, в които бяха включени Бойко Борисов и Иван Костов



Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама