БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ


Ски зона Пампорово остава да работи след 22.03

1 5195 20.03.2021
Ски зона Пампорово остава да работи след 22.03

След проведено тестово изследване на здравето на служителите, Пампорово АД взе решение ски зона Пампорово да продължи работа при спазване на всички противоепидемиологични мерки.


С цел опазване здравето и живота на всички и с цел намаляване разпространението на болестта в курорта и региона, информираме заинтересованите лица, че от 22 март ще останат да работят следните съоръжения: лифтове №2 Студенец–Снежанка, №5 Малина–Снежанка и №6 Стойките–Снежанка, които обслужват всички отворени и към момента ски писти № 1, 1А, 2, 4А, 5, 5А, 6, 6А, 10, 11 и 12.

 

Хотел Перелик ще продължи да работи с 50% от капацитета си при съблюдаване на въведените от 22.03.2021 г. противоепидемични мерки – неработещи ресторанти, барове, фитнес и СПА център и с възможност за изхранване на гостите по стаите.

Апелираме всички гости в курорта да спазват противоепидемиологичните мерки, за да запазим здравето и живота, както на туристите, така и на хората ангажирани с обслужването им.

 

При промяна на обстоятелствата като усложняване на обстановката в страната и региона или при значително нарастване на броя на заболелите служители, дружеството ще преразгледа решението си и своевременно ще информира обществеността за възможността ски зоната да продължи работа.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама