НОВИНИ


Експерт по сигурността: Ръководството на ВМРО навреди на армията

5 3342 22.03.2021
Експерт по сигурността: Ръководството на ВМРО навреди на армията
Красимир Каракачанов

Шпионите, ако се докаже, че са шпиони, трябва да понесат сурово наказание. В същото време следва спешно да се анализират вредите от ръководството на армията от ВМРО и да се предприемат оздравителни мерки. Първата е ВМРО да не бъде допуснато в парламента.


За да станат български офицери чужди шпиони, значи държавата има огромен проблем. Това нещо не се е случвало от 1944 г. до наши дни. Случвало се е преди това, когато управляващият ни елит се е прегърнал с Хитлер и в страната са набирали сила профашистки и пронацистки организации. Но днес такава политическа обстановка в България няма. Причините са някакви други.


Може би климатът в самата армия е увреден, а за него отговаря политическото ръководство на МО. Аз не веднаж съм обръщал внимание на това, че Каракачанов напълни армията с цивилни момчета от ВМРО без квалификация, но мнозина от тях имаха поведение, напомнящо поведението на Хитлерюген. Обръщал съм внимание и върху това, че той превърна МО в партиен клуб на ВМРО. Всичко това влияе върху морала на офицерите, сержантите и войниците.

 

Кирил Арсов

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама