АКТУАЛНО


Предизборна лакардия за ЦСКА на ”войводата” Каракачанов

24 7420 24.03.2021
Предизборна лакардия за ЦСКА на ”войводата” Каракачанов
Каракачанов награждава легендата на ЦСКА Димитър Пенев МО

Ще вземе ли Министерството на отбраната футболния ЦСКА? Преди няколко дни Каракачанов се срещна с граждани в Пазарджик, където проведе разговори на различна тематика. Един от тях беше с ”червени” привърженици и намери място на официалната страница във Facebook на Министерството на отбраната. Каракачанов беше попитан какво е мнението му за евентуално връщане на ”червените” към МО, на което министърът отговори, че ”това е тема, която може да бъде обсъждана”.


Знаем, че Гриша Ганчев, сегашният собственик каза, че ще напусне клуба. Каракачанов можеше да отиде на стадион "Българска армия" и да ги придобие. Още не е отишъл, чакат го.....


"Много от привържениците на ФК ЦСКА все по-настойчиво поставят въпроса за връщането на клуба към Министерството на отбраната. Известно е, че ЦСКА не само е създаден като Централен Спортен Клуб на Армията към военното министерство, но и най-славните страници в неговата история са пряко свързани с тази национална институция.

Какво е Вашето мнение за евентуално връщане на ФК ЦСКА към Министерството на отбраната?" Този въпрос бе зададен към министъра на отбраната Красимир Каракачанов от горещи привърженици на ЦСКА на среща с граждани в град Пазарджик днес. Това е тема, която може да бъде обсъждана, заяви в отговор министър Каракачанов. Той подчерта, че въпросът би могъл да намери своето достойно разрешение в интерес на институцията Министерство на отбраната и на футболния клуб ЦСКА.", пише оше в министерския сайт.


Боже опази, армейския клуб. Ако това стане, ЦСКА пак ще я очаква съдба като при Александър Томов и Титаните. Отдавна минаха и времената на ведомствените отбори,когато ЦСКА беше на МО, а Левски на МВР.  Ами ако следващият министър е левскар? И дали ако не влезе в парламента, Каракачанов ще остави акциите за ВМРО. Червените фенове са патили и препатили. Едва ли ще се хванат на "войводската" предизборна въдица като шарани.

 

Ясно е, че всичко е пушилка, като на ромска сватба. Каракачанов е по-добре да не се занимава с предизборни футболни лакардии. А да отговори на въпроса, как е издигал в кариерата полковника от МО, който е обвинен за шпионин от Гешев. Да поеме отговорност и за действията на Военна полиция, която пак според главния прокурор, не си е мръднала пръста за разкриване на шпионската група. Защото именно военният министър е пряк началник на служба "Военна полиция" във ведомството.

 

Калин Джумайски


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама