ГЛАСЪТ


Джамбазки прееба всички! После и шкембелията от трона...

60 20453 30.03.2021
Джамбазки прееба всички! После и шкембелията от трона...
То е нежен, но коварен...

Джамбазки това, Джамбазки – онова. Клипът му за македонците - Ау, какъв скандал! Неправилен, агресивен! Джамбазки се оля! И още по-солени: Джамбазки е екстремист! Той е дъното! Той е… И се припомнят куп идиотии, с които биографията на Джамбазки изобилства.


Джамбазки е от ВМРО. Изборите са в неделя. ВМРО се срива под тежестта на Каракачанов – логичен и естествен срив. Трябва нещо да се направи спешно! И се появява Джамбазки!

 

Всички медии рипат като ощипани. В Северна Македония бълват змии и гущери, както се казва. Тук външно ломоти нещо укорително.

 

Джамбазки създаде новина, каквато всички останали – от ГЕРБ до последната партийка – мечтаят, но не успяват. Дали Джамбазки е прав или не – няма никакво значение. Има шум, скандал и говорене. Говорене за него и ВМРО. Как ще оценят това експертите е едно, а как избирателите – съвсем друго. Някои ще кажат: Този простак да връща парите на КТБ и да ходи при Бареков. Други ще се засмеят: Този им бръкна под лъжичката на макетата и на нашите посерковци-политици!

 

Това искаше Джамбазки и го постигна. Грозно и провокативно, но резултатно.

Който иска да минимализира постигнатото от Джамбазки и да нанесе контрапоражение на ВМРО, да се фокусира върху амбициите на Джамбазки да заеме трона във ВМРО от шкембе.войводата. Такава интрига винаги върши работа.

 

Фрог нюз


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама