АРТ ДЖУНГЛА


Засега: Пускат 3500 фенове на Евровизия

0 5053 01.04.2021
Засега: Пускат 3500 фенове на Евровизия

3500 души ще могат да присъстват на живо в Ротердам по време на песенния конкурс Евровизия. Организаторите на състезанието, в което тази година участват 39 държави, предвидиха няколко сценария за провеждане на конкурса в условията на пандемия.


На този етап залата ще приема зрители на 50% от капацитета си, а за да присъстват на живо, те ще трябва да представят и негативен резултат от тест за COVID-19.

 

Делегациите и самиту изпълнители ще следват стриктен здравен протокол. Безопасността и здравето на хората остава приоритет, съобщават още от EBU. 

 

През следващите дни организаторите ще публикуват и още детайли относно провеждането на Евровизия през месец май. В края на месеца се очаква да станат ясни всички подробности. Промени могат да се правят и в последния момент в зависимост от епидемичната обстановка.

 

Тази година Евровизия ще се проведе между 18 и 22 май. Конкурсът има два полуфинала и финал. България ще участва с песента “Growing up is getting old” на Виктория. Нашият представител се нарежда в топ 5 според настоящите прогнози на букмейкърите. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама