НОВИНИ


Антония Първанова: Борисов изглежда като човек с платинена банкова карта, но на безлюден остров

8 4895 08.04.2021
Антония Първанова: Борисов изглежда като човек с платинена банкова карта, но на безлюден остров
Антония Първанова

Бойко Борисов е най-добър по политическо оцеляване чрез всякакви форми на манипулации. Изглежда като човек с платинена банкова карта, но на безлюден остров. Това каза д-р Антония Първанова в „Студио Х“ по 7/8 ТВ.


Монологът пред джипката и дувара е като за народен артист. Всичко което прави, е бавене на време. И тук започват търговиите и скандалите. Въпросът е човекът да се задържи всеки ден.  „В момента топката е в парламента. ГЕРБ ще има проблеми при избор на председател на НС.

 

Трябва да има работещ парламент, за да се предложи ново изборно законодателство и да се направят някои други промени. Статуквото – ГЕРБ, БСП и ДПС има мнозинство в този парламент и за тях не е изгодно да се направят промени в изборното законодателство. Всяко фиаско рабати за този, който казва, че е най-добър. Беше направено корупционна оферта за тези милиарди, които предстоят. От останалите политически сили зависи дали ще има полезен ход. Не го подценявайте. Този човек, ако не в друго, в политическата интрига е изключително добър“.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама