НОВИНИ


Харалан на 180 градуса: Слави се изплези на властта

34 12055 10.04.2021
Харалан на 180 градуса: Слави се изплези на властта
Харалан Александров

”На тези избори Слави Трифонов приобщи хората, които по принцип не се познават. Самият той е единственият, който се изплези на властта”. Това каза пред NOVA NEWS Харалан Александров.


Много от българите в чужбина не са от най-успелите хора, пълно е със сънародници, които са на социалното дъно и не е странно да гласуват за евроскептични партии", обясни той. Той подчерта също, че същите хора са гласували и за Брекзит.

 

Харалан Александров се надява да се направи правителство, за да се види как новите партии могят да управляват. В предаването Венцислав Великов, зам.-председател в избирателната секция в Чикаго сподели, че през секцията са преминали 819 човека, а в Илинойс са гласували 3000 човека, като са идвали и българи от съседни щати.

 

Той информира, че между 100 и 150 хиляди българи живеят в района на Чикаго, а на тези избори хората са станали по-активни. Милена Везенкова, член на изборна секция в Лондон, и каза, че гласувалите са били двойно повече от миналите избори при положение, че местата за гласуване са били по-малко.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама