НОВИНИ


Още противоепидемични мерки падат от понеделник

4 3325 16.04.2021
Още противоепидемични мерки падат от понеделник

Нова заповед на здравния министър в оставка и ново разхлабване на противоепидемичните мерки. От понеделник се разрешава провеждането на конгреси и тиймбилдинги, възобновяват се и посещенията в детските центрове и клубове, но при ограничен наполовина капацитет.


Позволява се провеждането на семинари, обучения, изложения и други обществени мероприятия в присъствена форма. Задължително е спазването на дистанция и носенето на защитни маски. 

 

Провеждането на културни и развлекателни мероприятия (фестивали, кина, театри, циркови представления, сценични прояви, концерти, музеи, галерии, библиотеки, занятия от танцовото, творческото и музикално изкуство) се допуска при използване на не повече от 50% от капацитета на помещенията. Същото важи за посещенията във фитнес центрове, спортни зали и клубове, плувни басейни и комплекси, балнеолечебни, СПА и уелнес центрове.

 

До 27 април преустановени остават груповите туристически пътувания с организиран транспорт в страната и в чужбина и груповите посещения на туристически обекти в страната. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама