НОВИНИ


Борисов е в болница. Оперират му коляното след контузия

80 5741 19.04.2021
Борисов е в болница. Оперират му коляното след контузия
Facebook, ”Забелязано в София”

Премиерът в оставка Бойко Борисов е бил приет в УМБАЛСМ “Пирогов”, а по-късно транспортиран до друго лечебно заведение. Причината - контузия на коляното.


Потребители във Facebook забелязаха министър-председателят в оставка да влиза в болницата, придружен от директора на заведението проф. Асен Балтов. Новината по-късно бе потвърдена и от Министерския съвет. 

 

Според информацията Борисов е бил приет в “Пирогов”, където му е направен ядрено-магнитен резонанс. А по-късно е бил транспортиран за операция. Името на лечебното заведение не се съобщава от съображения за сигурност.

 

Новината съвпада със скандалите в парламента миналата седмица около искането премиерът да бъде изслушан в НС още в първия ден на работата на 45-тия парламент. Внезапно обаче излезе в отпуск - един от многото маньоври през изминалата година и половина, които позволиха на Борисов да стои далеч от сградата на Народното събрание. 

 

В петък след диви препирни и размяна на остри реплики депутатите взеха решение Борисов да отиде в НС тази сряда - 21 април, за да представи Плана за възстановяване и устойчивост. Последва внезапна пресконференция в централата на ГЕРБ рано сутрин в неделя. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама