НОВИНИ


Румен Христов и СДС разочаровани от ”Демократична България”

19 3432 21.04.2021
Румен Христов и СДС разочаровани от ”Демократична България”

Разочарован съм от ”Демократична България”. Това не се случва за първи път. Това каза заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ - СДС и лидер на СДС Румен Христов по време на брифинг в Народното събрание. Според него отказът за разговори е неприемлив.


"Виждаме поведението, което демонстрират нашите партньори, с които имаме дълъг път, били сме заедно в едно формирование. Най-важното е, че сме член на голямото европейско семейство ЕНП. Няма нищо по-логично от това две десни формации, за каквито се представят колегите от "Демократична България" най-малко да седнат и да разговарят. Те заеха дясното място, друг е въпросът защо са те там. Така или иначе, ако смятаме, че ще продължим заедно в ЕНП, би следвало по такива важни теми, касаещи България, бъдещето на България, поне да седнем да видим къде имаме допирни точки и къде нямаме", заяви още той.


"Виждаме поведението, което демонстрират нашите партньори, с които имаме дълъг път, били сме заедно в едно формирование. Най-важното е, че сме член на голямото европейско семейство ЕНП. Няма нищо по-логично от това две десни формации, за каквито се представят колегите от "Демократична България" най-малко да седнат и да разговарят. Те заеха дясното място, друг е въпросът защо са те там. Така или иначе, ако смятаме, че ще продължим заедно в ЕНП, би следвало по такива важни теми, касаещи България, бъдещето на България, поне да седнем да видим къде имаме допирни точки и къде нямаме", посочи Румен Христов.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама