АРТ ДЖУНГЛА


Господин за един ден дефилира на сцената на Младежкия

0 6305 25.03.2010
Господин за един ден дефилира на сцената на Младежкия

Безспорният любимец на българската публика Тодор Колев тази вечер ще открие поредния актьорски клас на Камерна сцена на Младежкия театър точно в 19 часа.



В откровен разговор с публиката Господин за един ден ще сподели мисли за трудностите на актьорския занаят и удоволствието да си на сцената, какво значи да бъдеш себе си в живота, в киното и в театъра, как се постига пълното отдаване на това изкуство и печели обичта на публиката.

Сценичният и екранен актьор, мерило за уникалност и талант, ще има удоволствието да отговаря и на всички отправени към него въпроси, които се отнасят до професията “актьор”.

Проектът “Открити актьорски класове” се реализира не за първи път на сцената на Младежкия театър в столицата. Идеята на този културен форум е да среща изявени български артисти със студенти по актьорско майсторство и млади професионалисти.

Свободният формат на общуване между професионали и начинаещи е възможност творци, които работят активно по сцените на страната, но не са преподаватели във висшите училища по изкуствата, да споделят своя дългогодишен опит и разкажат любопитни случки от творческия процес с повече хора, които проявяват интерес към теаратъра и истински се вълнуват от това изкуство .

“Откритите актьорски класове” се организират от Фондация “Арт Офис” в партньорство с Младежки театър „Николай Бинев” и с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България”.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама