НОВИНИ


Всезнайкото Георг Георгиев пак се изявява като медийна звезда. Отново защитава спецправосъдието

9 3437 29.04.2021
Всезнайкото Георг Георгиев пак се изявява като медийна звезда. Отново защитава спецправосъдието
Георг Георгиев

На Георг Георгиев май му хареса да го дават често по телевизията. В поледно време си вре носа навсякъде и е „компетентен“ по всевъзможни теми.


След като сутринта в национален ефир изръси куп „важни и нечути“, сред които и някои лъжи, сега в кулоарите на Народното събрание продължава.

 

Пред журналисти той коментира гласуваните промени в съдебната система, според които ще бъдат закрити Спецсъдът и специализираната прокуратура. Според него промените били повече от скандални. „Няма как да не ни направи впечатление, че тази партия („Да, България“ – бел. ред.) на практика предлага връщане в начална фаза на знакови за България дела“, заяви компетентно депутатът от ГЕРБ. Той пак завя песента, че Ек е тази, която препоръчва да се създадат специализираните прокуратури и съдилища. „Ние реално изпълняваме тази препоръка“, обясни Георг Георгиев

 

„Тези промени дойдоха тотално на тъмно, без каквото и да е становище, без да бъде попитана нито една от страните. Тези промени са антиконституционни. Това тежко нарушава препоръките на ЕК“, посочи още народният представител, на който явно му харесва медийното внимание.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама