НОВИНИ


Първи почивен ден: Фалшиви PCR-и, опашки на ”Кулата” и интензивен трафик по ”Тракия”

4 3107 30.04.2021
Първи почивен ден: Фалшиви PCR-и, опашки на ”Кулата” и интензивен трафик по ”Тракия”
БГНЕС

Фалшиви PCR-и, опашки на ”Кулата” и интензивен трафик по ”Тракия” белязаха първия от поредицата почивни дни заради Великден. Това се случва традиционно, когато на българина празнично му се съберат повече почивни дни. Сега те са цели 5 (от 30 април до 5 май включително).


Както обикновено движението е най-сериозно на изходите на по-големите градове и по основните пътища в страната. По-значителен е трафикът на изходите за София за АМ "Тракия", съобщава БНТ.

 

Единственото ограничение, което е на "Тракия" е заради ремонт между Чирпан и Стара Загора - движението се извършва по обходен маршрут. Отворен е и пътят за Кръстова гора, където се очаква трафикът да бъде по-натоварен в празничните дни.

 

Засилено е и полицейското присъствие в цялата страна, като органите на реда ще следят основно за шофиране под въздействието на алкохол или наркотици.

 

Спокоен е трафикът по АМ "Струма".

 

Пред "Кулата-Промахон" има опашка от автомобили заради засечени фалшиви PCR тестове.

 

Освен това гръцките власти тестват на случаен принцип шофьорите на границата с бързи антигенни тестове. Хората чакат около час и половина - два, за да преминат.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама