НОВИНИ


ГЕРБ оттегля кандидатурата на Ципов за председател на ЦИК

37 5909 06.05.2021
ГЕРБ оттегля кандидатурата на Ципов за председател на ЦИК
Красимир Ципов

ГЕРБ оттеглят кандидатурата на Красимир Ципов за председател на Централната избирателна комисия. ”Това е капан, мълчалив сговор”, каза прмиерът Бойко Борисов на пресконференция.


"Поисках разговор с премиера Бойко Борисов, като го помолих да се помисли дали да не оттегля кандидатурата си за председател на ЦИК", обясни Ципов.   "Ще оттеглим предложението за кандидатурата на ГЕРБ Красимир Ципов', разкри Борисов и аргументира: Не е защото не носим отговорност. "Другите партии не предложиха председател". Според Борисов има съглашателство между другите партии, а Ципов може да бъде накаран да подпише всякакви документи.

 

"Беше редно да има и други председатели. А те са против Ципов. Не всички хора са с бърза реакция. Когато ми се обадиха и ми казаха ,че имаме председател, им казах, че това не е случайно направено. Това е капан и вие скочихте в него. За чужбина трябват машини, но за колко секции. Кой ще направи обществените поръчки. Кой ще си сложи главата в торбата? Председателят от ЦИК. Мерси, не ни трябва".


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама