НОВИНИ


”Има такъв народ” ще пренарежда депутатските листи. Слави Трифонов може да не е в тях

16 4345 07.05.2021
”Има такъв народ” ще пренарежда депутатските листи. Слави Трифонов може да не е в тях
Ивайло Вълчев БГНЕС

”Има такъв народ” ще реди наново листите си за предстоящите избори. Това стана ясно от думите на депутата от партията на Слави Трифонов Ивайло Вълчев. Той уточни, че самият Трифонов може да е извън тях.


"Листите при нас ще се редят наново, ние не сме партия със 100-годишна история, в която да има наследствени места в парламентарните листи. Всичко това сега ще бъде обсъждано, хората се интересуваха, но като цяло тях ги вълнуваше точно ние какво ще направим", уточни той.

 

Работата на 45-тото Народно събрание, Вълчев коментира така: "Свършихме някои неща, които си бяхме заложили като основа за предстоящите избори: Изборният кодекс и машинното гласуване. Това са неща, за които можем да се поздравим. Особено днешният парламентарен ден, както го гледате, за мое съжаление, се превърна в предизборен митинг, на който се лансират тези, които ще бъдат повтаряни в следващите два месеца", посочи той.

 

"Виждате какво се случва в парламента. В почивните дни успяхме да се приберем там, откъдето сме избрани, и да разговаряме с хората. Това, което сме свършили се оценява положително, но има неудовлетворени от начина, по който парламентът въобще работи. От тези непрестанни излъчвания се видя, че идеи, които можеха да сработят, се давят в процедурни хватки и лъсват чисто партийни пристрастия. Хората не са толкова глупави, колкото на някои им се иска, и си правят изводи", каза още депутатът.

 

"Явно не сте следили нашата предизборна кампания, кандидат-депутатите ходиха по градовете и там, където имаше кандидати на плакати, нашите плакати бяха без лица, защото хората, които при нас трябваше да са на плакатите, бяха на улиците и разговаряха с хората. Далеч сме от мисълта да спускаме централни линии, ще използваме всички съвременни начини", коментира Ивайло Вълчев.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама